GIFT ANGEL Upoznajte anđelicu koja umjesto vas kupuje i donosi darove

Neki se silno vesele kupnji darova i njihovom zamatanju, drugi pak nemaju ideje, mrze otići u shopping, ne znaju upakirati poklon. Treći znaju zamotati poklon, ali često odaberu one mekane. Četvrti bi rado poklonili nešto sami sebi, ali ne mogu jer vole iznenađenja, a kako iznenaditi sam sebe ako si dar sam i kupio i upakirao i nisi neki glumac.

Ali, postoji Gift Angel, koji smišlja poklone i pakira ih. Anđelica se zove Jana Blažević i kreira poklone po želji i pomaže onima koji žele ugodno iznenaditi članove obitelji, prijatelje ili poslovne partnere. Svatko dobije personalizirani poklon paket koji će zasigurno izvući osmijeh na lice jer Janin je moto – #wedeliversmiles.

-Zovem se Jana, majka sam troje djece. Zajedno sa suprugom osnovala sam Gift Angel iz istinske ljubavi prema poklanjanju, tom čudesnom osjećaju kada nekoga razveselimo.

Mislim da je osobi koja prima poklon važan naš trud, da smo si uzeli vremena i smisleno odabrali nešto što će baš tu osobu razveseliti.

Gift Angel nudi inspiraciju i pomoć u tom procesu. Mi zajedno smišljamo što pokloniti.

Poklon paketi zgodno su rješenje. Na primjer, znamo da osoba voli piti pivu. Paket se slaže tematski, s pomno odabranim proizvodima vezanim uz pivu. Ljubitelji lavande dobit će poklon paket s proizvodima na temu lavande itd. Uz poklon se dobije i prigodna čestitka/razglednica kad si slobodno date mašti na volju i napišete nešto osobno i samo vaše. Nešto što će osobu dodatno razveseliti, uz sam poklon, kaže Jana.

Pomno osmišljeni, pažljivo birani, personalizirani darovi uvijek ostavljaju poseban dojam.

Personalizirani poklon paketi štede vrijeme (a i novac), a dragoj osobi ili poslovnom partneru pokazuju da je u njihov dar uistinu uložen  trud.

Više ne trebate hodati po raznim dućanima u potrazi za idealnim poklonom jer ih je Gift Angel pronašao i isprobao, uglavnom se radi o autohtonim hrvatskim proizvodima koji budu pakirani u poklon-pakete čiji sadržaj ovisi i o prigodi povodom koje se daruje.

@ivana_miseric Ona radi najbolje poklone 🎁 Custom made kutija sa divnoćama unutra po vlastitom izboru. 🦋 Najljepše. Najukusnije. Najmirišljavije. 😇 #giftangel

Možete izabrati gotove poklon pakete. Ili poklon paketi budu pripremljeni po vašim željama i mogućnostima (što osoba koju se daruje voli/ne voli, budžet, detalji dostave, rokovi) od proizvoda koji su u ponudi, a postoji i mogućnost da Gift Angel nabavi određeni proizvod koji nema u ponudi.

A prigoda za poklon ima puuuno…

Sve češće se i na našim prostorima slavi “baby shower” kada se buduću majku razveseli poklonima i zabavom. Rođenje djeteta prilika je za darivanje roditelja i bebe. Ako idete na vjenčanje ili se spremate za svoje vjenčanje Gift Angel ima darove za goste, kumove, roditelje ili mladence. Kada osjećate potrebu nekome zahvaliti prigodnim darom.

@nevenarendeli Ako ne znate što darovati u važnim prilikama mene uvijek spasi @gift_angel_, personalizirani pokloni, većinom hrvatski proizvodi divno upakirani 💜 hvala @janablazevic na idejama i spasu u zadnji čas!

Gift Angel osmišljava i korporativne poklone, poklone za poslovne suradnike, a ispunjava i posebne želje (za nas posebne).
-Jedna posebno draga cura mi je pisala s neobičnim zahtjevom. Naručila je poklon paket sebi za rođendan. Dala mi je kreativnu slobodu i baš sam zadovoljna rezultatom. A dala mi je i za misliti. Nekad sam i ja znala sebe razveseliti nekom sitnicom sebi za dušu. Dugo je prošlo od kada nisam stala i napravila nešto za sebe. Ovim putem joj želim sretan rođendan i svu sreću!
Od djetinjstva  imam neki poseban osjećaj za anđele. S 18 godina istetovirala sam jednog na nozi na zgražanje svojih roditelja, Gift Angel
Dakle, poklon sebi naručite od Gift Angela mailom na gift.angel.jana@gmail.com ili porukom u inbox na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Već si slažemo jedan divni paketić pun divotica… Neko fino crno vino i, naravno, spužva za služenje vina koja se koristi umjesto ubrusa (kako dobra fora), kremasti med s jagodom, pa dašak lavande u prirodnoj kremi za lice… I još poneko iznenađenje.
-Volim iznenađenja i vidjeti nasmijana lica i blistave oči najdražih kada otvaraju poklone. Kako sam zatrudnila nisam više mogla lutati po dućanima i birati “pravi” poklon, sasvim slučajno sam naletila na Gift Angel i znate što? Od tada ga koristim na mjesečnoj bazi. Jana koja stoji iz divnog brenda brine se da paket personalizira prema željama. Svaki put uspije od prve. Kada pošalje finalnu sliku paketa, ona ga i osobno dostavi na adresu sa najljepšim iskrenim osmijehom – ako je ikada upoznate, znati ćete o čemu pričam, piše @cupoftea.mama 
Ideja za posao s “gift boxovima” nastala je po uzoru na poklon-pakete koji su popularni u Americi, a gdje je Jana živjela jedno vrijeme. Uglavnom surađuje s manjim, hrvatskim brandovima s dušom. Važna joj je kvaliteta, ali i dizajn proizvoda, a obzirom je majka troje djece dok radi događaju se raznorazne situacije, “od toga da ih pokušava smiriti dok slika, razmišlja o novom paketu dok doji, piše poslovni mail dok ih hrani, bježi u kupaonicu dok prima narudžbu…”
Anđelica za one koji još nisu savladali umijeće darivanja ima savjet: “Najvažnije je aktivno slušati i po tome se ravnati pri poklanjanju”.
...