Aquamoan za podvodnu akciju: Kričavi dildo izrađen u 500 primjeraka

Aquaman je još jedna fantastična i akcijom nabijena avantura studija Warner Bros  koja se u hrvatskim kinima prikazuje od sredine prosinca. U glavnoj ulozi je Jason Momoa, a film je režirao James Wan, poznat po franšizi Prizivanja i Brzi i žestoki.

Priča je to u kojoj mladi Arthur Curry saznaje da je nasljednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod.

Uz Jasona Momou u ulozi kralja mora, u filmu se pojavljuje još nemali broj fantastičnih glumaca. Ocean Mastera glumi Patrick Wilson, Amber Heard glumi kraljicu mora Meru, a Willem Dafoe je Aquamanov saveznik, Vulko. Dobitnica nagrade Oscar Nicole Kidman glumi kraljicu Atlannu, dok je Temuera Morrison preuzeo ulogu Aquamanovog oca.

Za Aquamana ste zasigurno čuli, a za Aquamoana?

Od vibratora na temu Zvjezdanih ratova do dilda u obliku vladara podvodnog kraljevstva, čini se da svaki značajniji film prati brend seks igračaka.

Obzirom je Jason Momoa kao Aquaman zaludio mnoge, valjda nije za čuditi se da se odnedavno može kupiti dildo koji se u mašti pretvara u superheroja.

Australska tvrtka Geeky Sex Toys koja u svojoj ponudi ima igračke za nestašne “nerdove” prodaje silikonski dildo  AquaMoan jarkih boja po cijeni od AUS$ 85.

Kako tvrde na GeekySilicone, prodaja ide odlično, a proizvedeno ih je tek 500 u sklopu limitirane kolekcije. Vlasnici Aquamoana dobit će ne samo dvadesetak centimetara na raspolaganje, nego i certifikat s brojem svog primjerka.

Ova je igračka spremna za malo podvodne akcije. Kralj sedam mora nadmašit će vaša najluđa očekivanja svojom glatkom teksturom i savršenim krivinama, stoji u opisu.

Bitcoin dildo, Hand Solo, Pokemoani i Games of Moans samo su neke od ponuđenih zabava za nerdove.