Zabljesnite na dočeku: Četiri ideje za odvažni novogodišnji look

Kako zabljesnuti i istaknuti se u novogodišnjoj noći predstavlja Antonija Stupar Jurkin u mini blagdanskoj kampanji Salona Franić. Mladi make up artist Karlo Rusan i jedan od najboljih domaćih frizera Zvonimir Franić osmislili su četiri posebna novogodišnja looka, dosta netradicionalna, vrlo fashion i odvažna, koji apsolutno ostavljaju bez daha, a Srećko Rundić je tu blagdansku beauty čaroliju zabilježio divnim fotografijama.

Šljoke

Zlatna i crvena karakteristične su za ovo blagdansko razdoblje pa su te boje okosnica ove beauty priče, ali u dosta drugačijem izdanju, s odmakom od klasičnog pojma ljepote.

Popularne šljokice u ovoj beauty priči nalaze se u prvom planu, a korištene su i na jedan vrlo nekonvencionalan i vrlo efektan način.

Tendencije koje talentirani Rusan predstavlja za ovo blagdansko razdoblje donose dozu svježeg zraka na domaćoj make-up sceni.

Radi se o  predivnom make upu, vrlo odvažnom i s dozom provokativnosti, koji se odmiče od tradicionalnih beauty lookova.

U prvom planu kampanje je Antonija Stupar Jurkin, koja s godinama vrlo uspješno i odvažno mijenja boje kose i beauty lookove.  

Prvi look osmišljen je za ljubitelje tuša, Rusan ne predlaže klasičan cateye već grafičku varijantu – graphic liner, ali od crvenih šljokica kao statement za ove blagdane.

Wet look

U drugom looku Rusan slaže beauty priču inspiriranu mokrom kosom, tzv. wet look koji je sada iznimno u trendu.

Shodno tome make up je mokar, u prvom planu je crvena i cijeli look je jako shiny. Ovo je vrlo jaki i odvažan mokri make up idealan za neki ludi blagdanski party.

Wow efekt

Blagdani ne mogu proći bez zlatne boje pa su tako čak dva looka ove beauty priče posvećena zlatnoj i zlatnim šljokicama karakterističnim za ovo razdoblje, ali potpuno drugačije prezentirana.

Rusan zlatne šljokice ne koristi na tradicionalan način, ne lijepi ih po ustima ili kapcima, već po tijelu – vratu, dekolteu, ramenima.

Time se dobiva jedan predivan wow efekt uz koji dolaze dva looka – klasičniji make up tamnijih očiju i crvenog ruža i jedan nude look s jače naglašenim očima i nude ružem.

Kosa je vrlo ležerna i jednostavna, te prati iznimno naglašeni make-up. Zvonimir Franić osobno nije obožavatelj pretjerano složenih frizura.

Polazeći od mišljenja da se Nova godina treba dočekati glamurozno, a opet ležerno, uvijek rađe bira kose koje su u pokretu.

Wet look frizure ne sputavaju i ne stišću glavu i idealne su za lude blagdanske provode.

„Velika sam obožavateljica wet looka i jako mi je drago da je sad u trendu. Često dođem kod Zvonimira i tražim ga upravo takvu frizuru za događanja na koja idem.

Osim što sam veliki pobornik wet looka, volim odvažan make up, često isprobavam različite boje i nijanse i baš sam sretna što sam poslužila kao inspiracija tako mladom i talentiranom vizažistu kao što je Karlo“, izjavila je Antonija Stupar Jurkin.

Fotografije potpisuje Srećko Rundić, make up Karlo Rusan za Ruka beauty, a kosu Zvonimir Franić za Salon Franić.

...