HOROSKOP ZA UTORAK, 25. PROSINCA Sretan Božić!

Toplinu i velikodušnost danas nam donosi Mjesec u Lavu.  Uživajmo u kreativnosti i budimo ponosni na vlastita postignuća. Zadovoljstvo će nam doći od pozitivnih povratnih informacija od drugih.

Naš je moralni osjećaj je jak i motivirani smo da činimo dobro drugima. Ovo je ugodan dan za druženje s drugima. Razmislite o pozornici koja je vaš život; izrazite ono što želite da svijet vidi.  Poduzmite kreativni rizik, dopustite drugima da vide dio vas koji obično držite u tajnosti. Dopustite sebi da sjajite. Možda ćete se iznenaditi koliko ćete se dobro osjećati.

Ako je ono što želite izvan vašeg dosega, razmislite što bi bio prihvatljivi kompromis. Danas imamo par manjih aspekta s Mjesecom koji govore o prilagođavanju, te pokazuju da bi promjena smjera mogla biti odgovor na prevladavanje nečega što vas zadržava od onog što želite. Izbjegavajte sve što je previše ekstravagantno i vjerojatno ćete biti sretni s konačnim rezultatom.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com