Mnogi će Ovnovi 2019. naći srodnu dušu

Siječanj počinje s Marsom u vašem znaku i, što reći, bolji početak godine niste mogli ni poželjeti.  U idućih šest tjedana koliko će Mars biti u znaku Ovna, vjerujte u sebe, u svoju inspiraciju i poduzmite odmah na početku godine akciju.

Jedan od zadataka za vas u 2019. godini je pronaći ravnotežu između privatnog i profesionalnog života. Moglo bi se dogoditi da se osjećate neispunjeni zbog očekivanja vezanih uz posao, koji vam može oduzeti previše vremena i udaljiti vas od privatnog života i obitelji. Također, ove godine vas može poticati i želja za promjenom prebivališta, posebno oko lipnja ili srpnja, kada dolazi do pomrčine Sunca u Raku. Jupiter u Strijelcu će 9. travnja krenuti retrogradno i to je vrlo jak pokazatelj za putovanje, ako imate priliku.

 

Lipanj je kritičan jer će snažni Neptun ići retrogradno i biti u teškom aspektu s Jupiterom. To može stvoriti duboku želju za bijegom od odgovornosti i životnih opterećenja.

Ono što započnete u siječnju realizirat će se krajem rujna.

Najbolji mjesec za ljubav je kolovoz jer će vam ponuditi više mogućnosti i uzbuđenja. Listopad je savršen za druženje i zabavu, dok će kraj godine ponovno donijeti naglasak na karijeru.

Život će se odvijati puno bolje, čak i na razini sretnih okolnosti jer Jupiter, planet sreće, osobito u travnju, svibnju, srpnju i kolovozu donosi lijepe vijesti, izvrsne ugovore i sporazume s nekim ljudima koji će biti ključni za financijski i profesionalni uspjeh.

Što se tiče ljubavi, Jupiter vam vraća osjećaj da ćete ostvariti mnoge prilike u ljubavnom životu. Do prije nekoliko mjeseci teško da ste mogli nekog voljeti, ali od studenog 2018. osjećat ćete se smirenije, mirnije, uz veliko povjerenje u ljude.  Mnogi od vas će naći srodnu dušu na ljeto (srpanj i kolovoz).

Klima u obitelji također se poboljšava i možete popraviti neke situacije koje su u prošlosti stvorile probleme. Tijekom ove godine možete se odlučiti za preseljenje u novi dom sa svojom obitelji, pa čak odlučiti i za dijete ili odabrati datum za ulazak u brak.

Što se zdravlja tiče, možete se oporaviti od neke bolesti, ali treba pripaziti na Saturna koji zna ukazivati na moguće lomove kostiju, padove i probleme sa zubima, stoga ne zanemarujte odlazak stomatologu.

Uzmite si vremena za pripremu jer je 2020. godina puno značajnija za uspjeh u novom poslu ili na novom putu kojim odlučite krenuti. Priprema koju sada poduzmete, potrebna je za uspjeh koji želite. U 2020. prenijet ćete entuzijazam i iskustvo koje ćete steći tijekom 2019. godine.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com