Što očekuje Bikove u 2019. godini?

Ulazak Urana u vaš znak u ožujku donijet će vam značajne promjene u idućih šest godina koliko će Uran provesti u znaku Bika. Glavna tema je stjecanje znanja i informacija potrebnih da promijenite svoj život na bolje. Mudrost će biti bitnija od činjenica i brojki.

Venera, vladarica vašeg znaka, ove godine neće biti retrogradna, pa možemo reći da će vam cijela godina biti povoljna. Jupiter će vam donijeti mogućnost dobivanja kredita, kupnju automobila ili nove nekretnine. Poslušajte svoju intuiciju kako biste pronašli pravu ravnotežu između mogućnosti stjecanja kroz zajmove  i tereta financijskih obveza.

Pomrčine će se događati u polju koje se kod vas odnosi na putovanja, obrazovanje i sustav vjerovanja. Ovo je izvrsna godina za pamćenje i razvijanje pozitivnih afirmacija koje vas ohrabruju da vizualizirate i vjerujete u sebe i svoju budućnost.

Ljubavna događanja od proljeća počinju biti temelj u vašem životu. Osamljena srca će imati prekrasan susret  i to će im dati poticaj za posao i postizanje uspjeha tijekom cijele godine.

Vjerojatno su neke ljubavne veze završile u zadnjim mjesecima 2018.  godine, ali sada možete započeti novu vezu ili se čak vratiti staroj ljubavi koja je za vas važna. U svakom slučaju, odnosi prema partnerima se moraju promijeniti zbog utjecaja Urana i Sunca.

Mnogi od vas će se odlučiti na potpuno drukčiji posao od onog koji su do sada radili, ali svaka promjena mora biti dobro procijenjena, savjet mudrih osoba će biti presudan. Jupiter, Saturn i Uran obećavaju značajne financijske promjene, ali samo ako ste u prilici donijeti ispravne odluke, bez žurbe i razgovarajući s onima koji su mudriji od vas.

Proljeće vam donosi upoznavanje osobe koja će vam postati vrlo važna i zahvaljujući tom prijateljstvu sigurno ćete ostvariti neke od svojih projekta. Putovanje u mjesta daleko od vašeg rodnog kraja svakako će vrlo povoljno djelovati na oporavak energije.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com

Comments are closed.