Savjet Blizancima za 2019. godinu: Čuvajte se prevara i nemojte investirati novac

Kada se Jupiter protivi vašem Suncu, optimizam može biti vrlo pretjeran, vaša pozitivnost može biti pogrešna i upadate u neku zamku i prijevaru i onda morate pokušati pažljivo procijeniti svaku situaciju u kojoj se nađete, iz dana u dan, tražeći savjet samo od osoba koje poznajete godinama i koje imaju dar mudrosti.

Pomrčine će se događati u vašoj drugoj i osmoj kući  i vrijeme je da se oslobodite nepotrebnih financijskih obveza. Pomrčina u Raku će vas inspirirati da razvijete svoje talente kako biste stvorili više obilja u životu. Shvatit ćete da sloboda i obilje nisu nužno vezani uz iznos novca  koji je na vašem tekućem računu.

Što se tiče emotivnih situacija, ne može se reći da je ovo savršena godina. Jupiter će vam cijele godine biti u kući partnerstva i može vam donijeti veliku iluziju što se tiče braka, ali i nevjere. Znači, najbitnije je da do kraja godine budete na oprezu što se tiče ljubavi jer su moguće iluzije i razočaranja.  Odnosi koji traju godinama mogli su se takvoj krizi naći i 2007. godine.

Poslovno, Jupiter će biti suprotno od vašeg Sunca pa vam može donijeti osobu koja nije pozitivna te čak može izdati vaše povjerenje. Pripazite na krađu novca, ideja, projekta. Najbitnije je izbjegavati sve one koji daju velika obećanja, obećanja koja mogu izgledati apsurdna.  

Nemojte u ovoj godini ulaziti u bilo kakva financijska ulaganja niti nemojte davati novac jer prevare ili birokratske greške mogu dovesti do pogrešaka koje će se raspetljavati godinama. Možete doživjeti drastičan pad prodaje, dok se troškovi mogu povećati. Za vas nema ove godine ulaganja.

Fizički i mentalni oporavak moguć je tijekom sezone rođendana, dakle oko kraja svibnja i gotovo cijelog lipnja, dok su srpanj i kolovoz vrlo zamorni.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com