Saturn će u 2019. dosađivati Rakovima i Račicama

Vaš ljubavni život će i 2019. godine biti vrlo složen jer će se od vas tražiti puno ozbiljnosti i stare ljubavne priče, one koje su već godinama u poteškoćama, mogu biti zaustavljene ili prekinute od čega ćete se vrlo teško oporaviti.

Saturn od vas traži da se završe sve situacije koje su postale teške jer će dalje biti sve teže.  Dakle, ako vam je teška i naporna emotivna situacija, najbolje je da to riješite ove godine i krenete naprijed. Proljeće i zima će biti vrlo komplicirani za obitelj i moguće su neke svađe s rođacima, djecom ili roditeljima. Nije vrijeme ni za novi dom ni za proširenje obitelji.

Snažan utjecaj Saturna, osobito tijekom proljeća i jeseni, učinit će svaku odluku u vašem životu kompleksnom.

Jupiter vam je 2018. godine dopustio da postignete manje i veće uspjehe s velikim žrtvama i uz puno truda, ali sad vam ostaje umor, žrtve su iste, a uspjeh teško dolazi. Ne ulažite ove godine i ne vjerujte onima koji vam obećavaju veliki novac. Pripazite ako prodajete ili iznajmljujete svoj stan, dokumenti moraju biti savršeno čisti.

Pesimizam će vam biti pratitelj većinu mjeseci, što može donijeti pogoršanje zdravlja. Saturn se povezuje sa zubima, kostima i kožom i dobro bi bilo da napravite jedan sistematski pregled.

Bitno je da ove godine održite samopoštovanje na visokoj razini, bez obzira na teškoće s kojima se susrećete.

Nemojte ostati u zatvorenom prostoru, izađite van, među ljude jer vam oni mogu donijeti optimizam.

Ovo je godina u kojoj ćete shvatiti na koga možete računati, a na koga ne.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com