Saturn u 2019. donosi Djevicama stabilnost i sigurnost

Pozitivan utjecaj Jupitera u 2018. donio vam je želju za životom, optimizam i sada u 2019. ćete biti puno mirniji.

Tijekom ove godine možete poboljšati zdravlje, a vaša bi majka mogla biti središte vašeg života. Najbolje vrijeme za putovanje i opuštanje su proljeće i rujan.

istockphoto.com / paseven,

Saturn vam donosi stabilnost, sigurnost i možete se osjećati puno jačima nego prijašnjih godina. Izvrsna energija, izvrsna fizička snaga mogu vam donijeti predivne ideje i projekte koje ćete raditi tijekom zime, te vam donijeti poboljšanje u životu.

Lijepe vijesti za vas u profesionalnom i poslovnom području jer Jupiter se kod vas preselio u vaše polje karijere, što vam može donijeti društveni uspjeh i popularnost.

Ako ste bili u prilici iskoristiti Jupitera prošle godine, sada možete postići još više uspjeha. Ako ste privatnik, vaša tvrtka će biti u prilici napraviti dobre ponude i zaključiti velike poslove, posebno ako radite sa stranim zemljama.

Oni koji su zaposleni mogu dobiti povećanje plaće, pohvalu i veliko zadovoljstvo na poslu. Prilike za promjenu radnog mjesta pružaju vam se krajem ljeta i tijekom jeseni. Sad ste jaki fizički i psihički i prepreke za vas neće biti problem.  Novac ćete imati potrebu uložiti u kupnju nekretnine ili neke druge vrste imovine.

Eventualno se u veljači možete osjećati iscrpljeno  i morate biti oprezni jer sezonska bolest vam može donijeti neke komplikacije.

Neptun je već neko vrijeme u vašoj kući partnerstva i još uvijek donosi oscilacije što se tiče ljubavnih odnosa.  Bitno je da u ljubavnim odnosima težite stabilnosti i zrelosti.

Zbog Saturna u lijepom aspektu s vašim Suncem postoji mogućnost da se odlučite za ozbiljnu i sigurnu vezu. U 2019. imat ćete potrebu da vezu koja je stabilna, ozbiljna konkretizirate ili ozakonite. Izbjegavajte odluke u siječnju, lipnju i rujnu kada će Jupiter i Neptun biti u kvadratu, da ne dođe do razočaranja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.