Lavovi u 2019. nezaustavljivi

Saturn ove godine neće stvarati probleme, a Jupiter vam donosi olakšanje i sretne okolnosti.

Ako ste posljednjih nekoliko mjeseci imali zdravstvenih problema, u 2019. godini možete se osjećati bolje i brinuti se o sebi na najbolji način, zahvaljujući stručnim liječnicima koje ćete susresti tijekom godine. Jupiter vam zaista ove godine može donijeti puno dobrih stvari, ne samo onima koji žive sami  i još nisu pronašli svoju ljubav, već i onima koji su sretnoj vezi. Vrlo lako se možete odlučiti na zajednički život, izabrati datum vjenčanja, kupiti novi stambeni prostor ili razmišljati o djeci.

Oni koji su sami ne bi trebali ostajati zatvoreni kod kuće, već moraju tražiti svaku priliku za zabavu jer će imati mogućnost upoznati vrlo zanimljivu osobu.

 Ljubav je naglašena u ljetnim mjesecima, posebno krajem srpnja i početkom kolovoza. Općenito, 2019. je sjajna godina da doživite emocije koje su vam nedostajale u životu. Najbitnije je da te osobe, koje budete upoznali, budu zrele, ozbiljne i stabilne.

Nitko vas ne može zaustaviti jer ste poput vlaka koji putuje sigurno do uspjeha u svim područjima vašeg života. Sve se može odvijati bez ikakvih problema, a najzanimljivije je da tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci možete imati zanimljive improvizirane poteze koji će vam omogućiti da zaradite više novca za bolju budućnost, ali i da poboljšate svoju poslovnu situaciju, bez previše obaveza.

Očekujte nove ugovore i suradnju, neka financijska ulaganja koja možete slobodno prihvatiti.  

Oni koji su u prošlosti imali pravne probleme, sada mogu polako riješiti situaciju i dobiti dobre vijesti od svog odvjetnika.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com