Emotivni oporavak i nove prilike za Vage u 2019.

Može se reći da ćete se na emotivnom planu oporaviti nakon težeg prošlogodišnjeg razdoblja tijekom kojeg neka obećanja nisu ostvarena. Ako vaša ljubavna priča nije završena, sada polako, ali uz veliki trud, možete postići sklad i razumijevanje. Ako je emotivna veza prekinuta prošle godine, Jupiter će vam donijeti nove ljubavne avanture, ali i vrlo važno prijateljstvo koje može postati velika ljubav u idućim mjesecima, a osobito u veljači i listopadu. Ako se odlučite preseliti u novi dom, osnovati obitelj, iskoristite rujan i listopad.

Posao vam ove godine može donijeti više zadovoljstva od emotivnog odnosa.  Prošla godina nije bila tako teška za posao i zapravo ste napravili neke projekte i zaradili novac, ali ove godine, posebno oko veljače, lipnja i listopada, moći ćete ostvariti još bolje i puno važnije projekte.

Uz pomoć neke osobe, koja će doći iz drugoga grada, ove godine možete završiti važne projekte. Vezano uz financijska ulaganja, najbitnije je da ne pretjerate, inače ćete imati neke neočekivane troškove koji se mogu pojaviti tijekom ljeta.

Dugi vikendi  i kraća putovanja pomladit će vam duh. Vikend seminari, čak i ako morate putovati da biste sudjelovali, koji donose novi pogled na život, mogu vam donijeti lijepa iskustva. Postoji mogućnost kupovine novog prijevoznog sredstva.

Fizički morate pripaziti jer Saturn u napetom aspektu s vašim Suncem može donijeti probleme s kostima i zubima. Veljača i listopad, ali i svibanj su najpozitivniji mjeseci za obnovu energije. Duga putovanja se ne preporučuju i bilo bi dobro pripaziti na ekstremne sportove.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com