Što 2019. godina donosi Škorpionima?

Imat ćete izvanrednu priliku nadograditi ono što ste započeli u 2018. Jupiter je izašao iz vašeg znaka u studenom 2018., ali ne morate se brinuti jer će on u 2019. boraviti u vašoj kući financija. Prije svega, možete zaraditi puno, ali i puno potrošiti na izdatke s kojima ćete se suočiti tijekom godine.

Jupiter i Saturn donijet će vam važnu ekonomsku stabilnost koja se može iskoristiti za provođenje drugih važnih projekata u profesionalnom životu. Ako se odlučite uložiti u projekte, onda su ljeto i zima  idealni. Za promjenu posla ili zapošljavanje u srpnju, listopadu i studenom biste mogli dobiti pozitivne odgovore. Šaljite životopise, otiđite na razgovor jer ove godine vam je povoljno vrijeme za naći dobar posao.

Na ljubavnom planu ove godine možete popraviti mnoge stvari  i pronaći unutarnju ravnotežu i harmoniju u odnosu. Ako ste sami ili ste prošle godine prekinuli vezu, tada će vam se u srpnju, listopadu i studenom pružiti nove prilike.

Ako ćete putovati, onda su svi izleti  jako povoljni, pa čak za vrijeme nekih izleta možete upoznati vrlo važnu osobu za budući posao, a koja vam može postati prijatelj ili čak velika ljubav.  

Sva putovanja automobilom, vlakom, zrakoplovom vrlo su pozitivna i omogućuju vam dobru ekonomsku i profesionalnu dobrobit. Jupiterovo blagostanje još uvijek će pozitivno utjecati na vas i svaki je trenutak dobar  za dobru vijest, primjerice u pravnom i birokratskom području, ako ste imali problema u prošlosti.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com

Comments are closed.