U 2019. Strijelci započinju novi dvanaestogodišnji ciklus

Konačno, nakon 12 godina, Jupiter je ušao u vaš znak i obećava vam sretnu godinu.  Zadnjih godina moglo je doći do razočaranja u ljubavi, ali sad ćete imati priliku otvoriti svoje srce. U proljeće i ljeto osjetit ćete snažne otkucaje srca zbog emocija koje dugo niste osjećali. Nije vrijeme da budete kod kuće, morate izaći van, upoznavati nove ljude, ići na zabave jer ljubav vam neće pokucati na vrata. Za vas je ovo vrlo sretna godina za vjenčanje.

istockphoto.com / paseven,Mnogi od vas će tijekom ove godine razmišljati o promjeni posla, a novi projekti, nove ideje i novi profesionalni putevi i iznad svega hrabrost za donošenje važnih odluka će za vas biti uspješni.  Travanj je dobar mjesec za razmišljanje o suradnji, otvaranju tvrtke, jer neki rezultati i uspjesi mogu doći u ljeto, u srpnju i kolovozu. To je izvrstan trenutak da zatražite i povećanje plaće.

Nitko vas neće ometati put do uspjeha nakon dvije osobito teške i naporne godine za vaše psihofizičko zdravlje.  Možete početi liječenje, krenuti na dijetu jer vaše zdravlje će biti sve bolje i možete imati veliku sreću, upoznati pravog liječnika koji će znati savršen lijek za vašu  bolest. Osmijeh se vraća na vaše lice i puni ste pozitive.

Putovanja će vam biti važna i, zapravo, ako napravite kratka ili duga putovanja tijekom ove godine, upoznat ćete ljude koji mogu postati neophodni za vašu profesionalnu i ekonomsku budućnost.

Možete osjetiti da neke stvari rade u vašu korist bez previše napora, i možete se usredotočiti na to da pokušate proširiti svoj život na nove načine i istražiti. Ovo može biti velika godina za učenje, podučavanje, pisanje, govor, putovanje i malu avanturu. Ovo je početak novog dvanaestogodišnjeg ciklusa, stoga ga maksimalno iskoristite!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.