2019. je godina čekanja i priprema za Jarce


Sad se možete naći pred raskrižjem u ljubavi, jer će se vaš ljubavni život vjerojatno promijeniti.  Za otprilike godinu dana Jupiter će ući u vaš znak, a u međuvremenu neki emotivni odnosi se mogu prekinuti, posebno oni koji vam nisu više zanimljivi i ne nude emocije.

Površni odnosi  će se suočiti s iznenadnom revizijom kako biste mogli krenuti dalje. Za one koji su sami, ovo je godina za upoznavanje vrlo stabilnih, emocionalno zrelih i mudrih ljudi. Najbolji mjeseci za ljubav su travanj, svibanj i prosinac 2019.

Na poslovnom planu ovo je godina tranzicije, ali prije svega priprema za važnu godinu koja predviđa značajne promjene.  Možete započeti važan projekt koji će biti zamoran, ali koji će vam omogućiti da napravite značajne promjene i povećanje financija.  

Oni koji rade za druge, teško će doći do povećanja plaće, možda tek male pohvale i zahvalnice. Najvažnija godina za vas je 2020., a 2019. će biti priprema. Za posao najbolji mjeseci su travanj i svibanj, kao i kraj godine, kad su mogući zanimljivi prijedlozi za suradnju, ugovore i sporazume koji će biti izvrsni za potpisivanje. Ako želite ulagati, najbolje je da ulažete u nekretnine.

Za vas je 2019. godina čekanja, pripreme i koncentracije.  Nažalost, Saturn je vrlo zahtjevan i ne dopušta vam da se zabavite  ili trošite nepotrebno energiju. Psihofizičko stanje nije izvrsno i često ćete se osjećati umorno, odite liječniku, inače riskirate da budete depresivni i pesimistični što je karakteristično za Saturna. Ako budete putovali, umor i iscrpljenost će biti naglašeni. Trebate izbjegavati bilo kakav fizički napor.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com