HOROSKOP ZA 2019. Dobre vijesti za Vodenjake

Tijekom ove godine ljubav može krenuti ispravnim putem i biti posebno zanimljiva. U siječnju, veljači i svibnju imate mogućnost upoznati vrlo zanimljivu osobu. Samci će upoznati osobu vrlo sličnu sebi, s puno zajedničkih interesa, koja voli vaš stil  i način na koji radite stvari.

Mogućnost za stjecanje novih prijatelja neće nedostajati i neka od tih prijateljstava s vremenom mogu postati posebno zanimljiva i donijeti divne emocije. Oni koji su prošli 40. godinu mogu upoznati zrelu osobu, vrlo ozbiljnu s kojom će započeti suživot.  Odluka za zajedničkim životom, odabirom datuma vjenčanja i proširenje obitelji bit će kod vas naglašena.

Godina 2018. bila je teška za vas i nije vam dopuštala da realizirate mnoge projekte i mnoge profesionalne situacije nisu uspjele.  Na sreću, 2019. se razlikuje i omogućuje vam postizanje mnogih stvari, postizanje izvrsnih profesionalnih rezultata.

Najbolja razdoblja za posao su siječanj i veljača, ali i u svibnju i listopadu  mogu doći važne prilike za zapošljavanje, u kojem zarada može biti veća.

Učenici mogu postići veliki uspjeh, proći brojne ispite i bitni cijenjeni zbog svoje inteligencije. Ove godine možete pronaći ulagača koji će financirati vaše ideje.

Kroz cijelu godinu ugovori su pozitivni i svaki put kad se odlučite za nešto novo, shvatit ćete da su zvijezde na vašoj strani.

Ako ste prošle godine imali pravne probleme, morali se suočiti s tužbom ili vam je trebao odvjetnik, sada to ide prema završetku. Jupiter će uspjeti popraviti sve probleme  i donijeti povoljne vijesti.

Najbolje stvari i najpovoljniji i neočekivani događaji mogu doći tijekom izleta i to posebno u siječnju, veljači i svibnju. U to vrijeme možete naći i ljubav izvan svog grada, a najzanimljivije stvari se mogu dogoditi u listopadu kad će utjecaj Jupitera biti još veći.  Fizički se možete osjećati puno bolje i psihički ćete se uspjeti oporaviti.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com