HOROSKOP ZA 2019. Dobre vijesti za Vodenjake

Tijekom ove godine ljubav može krenuti ispravnim putem i biti posebno zanimljiva. U siječnju, veljači i svibnju imate mogućnost upoznati vrlo zanimljivu osobu. Samci će upoznati osobu vrlo sličnu sebi, s puno zajedničkih interesa, koja voli vaš stil  i način na koji radite stvari.

istockphoto.com / paseven,Mogućnost za stjecanje novih prijatelja neće nedostajati i neka od tih prijateljstava s vremenom mogu postati posebno zanimljiva i donijeti divne emocije. Oni koji su prošli 40. godinu mogu upoznati zrelu osobu, vrlo ozbiljnu s kojom će započeti suživot.  Odluka za zajedničkim životom, odabirom datuma vjenčanja i proširenje obitelji bit će kod vas naglašena.

Godina 2018. bila je teška za vas i nije vam dopuštala da realizirate mnoge projekte i mnoge profesionalne situacije nisu uspjele.  Na sreću, 2019. se razlikuje i omogućuje vam postizanje mnogih stvari, postizanje izvrsnih profesionalnih rezultata.

Najbolja razdoblja za posao su siječanj i veljača, ali i u svibnju i listopadu  mogu doći važne prilike za zapošljavanje, u kojem zarada može biti veća.

Učenici mogu postići veliki uspjeh, proći brojne ispite i bitni cijenjeni zbog svoje inteligencije. Ove godine možete pronaći ulagača koji će financirati vaše ideje.

Kroz cijelu godinu ugovori su pozitivni i svaki put kad se odlučite za nešto novo, shvatit ćete da su zvijezde na vašoj strani.

Ako ste prošle godine imali pravne probleme, morali se suočiti s tužbom ili vam je trebao odvjetnik, sada to ide prema završetku. Jupiter će uspjeti popraviti sve probleme  i donijeti povoljne vijesti.

Najbolje stvari i najpovoljniji i neočekivani događaji mogu doći tijekom izleta i to posebno u siječnju, veljači i svibnju. U to vrijeme možete naći i ljubav izvan svog grada, a najzanimljivije stvari se mogu dogoditi u listopadu kad će utjecaj Jupitera biti još veći.  Fizički se možete osjećati puno bolje i psihički ćete se uspjeti oporaviti.

Ako znate što ste u podznaku (ascendent) pročitajte astrološku prognozu i za taj znak jer je ona često točnija od one koja se radi samo na osnovu podatka u kojem se znaku nalazi nečije Sunce, odnosno samo na osnovu toga što je neka osoba u horoskopu.

Općenito, ovo će biti vrlo uspješna i pozitivna godina jer nam Jupiter, koji se do prosinca 2019. nalazi u svom znaku, u Strijelcu, daje vjeru da možemo postići ono što želimo, a Saturn koji se nalazi također u svom znaku, u Jarcu, nam donosi stav da će sve doći u pravom trenutku i da ne moramo silom ili naglošću doći do uspjeha. Saturn, naime, od nas traži da djelujemo korak po korak kako bismo postigli pozitivan rezultat.

Napeti aspekt Jupitera i Neptuna koji će se dogoditi tri puta ove godine upozorava na prevare, laži i nepovjerenje.  U to vrijeme situacije mogu biti čudne i zbunjujuće i teško ćemo tada točno odrediti što je pogrešno ili točno. Najbolje je tada ostati čvrsto na zemlji, držati se činjenica i ne poduzimati značajne promjene niti pokretati nove projekte.

To nije vrijeme za riskiranje i tada ne vjerujte previše drugima. Najkritičniji dani u 2019. su oko 13. siječnja, 16. lipnja i 21. rujna.

Sam početak godine je jako zanimljiv jer će Mars odmah 1. siječnja ući u znak Ovna i potaknuti nas da se pokrenemo.

Ispeci pa reci...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.