Što u 2019. mogu očekivati Ribe?

Po pitanju ljubavi kod vas se situacija može pogoršati ili ići sporo i s vrlo malo zadovoljstva.  Nažalost, vaš odnos proteklih godina nije bio osobito pozitivan. Trenutno ćete se morati suočiti s teškom bitkom koja se temelji na stalnim svađama, nesporazumima i u nekim slučajevima, nevjerom.

Ožujak i srpanj mogu biti pozitivna razdoblja tijekom kojih bi se mogla obnoviti veza, ali u svakom slučaju rizik za prekid prisutan je već godinama.  Osjećaj da vaš partner ne razumije vaš unutrašnji svijet, ne podržava vaše ideje i više ne izražava emocije kao u prošlosti sad je naglašen. Tijekom proljeća imate mogućnost osvojiti osobu koju ste tek upoznali, ali malo teže će biti osvojiti njezino srce.

Saturn ni na poslovnom planu ne daje pozitivnu godinu. Teško možete realizirati svoje projekte i tjera vas da radite uporno, bez odmora i bez velikih ciljeva. Ako tražite posao, morat ćete pričekati do proljeća, ali čak i u tom razdoblju situacije koje se budu pojavile neće biti osobito  zanimljive i zarada može biti mala.

Budite vrlo oprezni u financijskim i ekonomskim ulaganjima. Ako vam netko ponudi priliku da uložite novac, budite vrlo oprezni, pročitajte dokumente, ne potpisujte ako imate bilo kakvih nedoumica jer se problemi mogu pojaviti kasnije. Ako nemate posao, u ožujku vam se može pružiti donekle dobra prilika.

Budući je Jupiter u teškom aspektu s vašim Suncem, morat ćete posvetiti veliku pozornost vašem psihofizičkom zdravlju. Nemojte podcjenjivati nikakve probleme i nelagode koje se mogu pojaviti tijekom ljeta. Saturn zahtijeva puno ozbiljnosti, a Jupiter ne daje pozitivnost, stoga, obzirom na to da je vaš um često vrlo osjetljiv, najvjerojatnije ćete proći kroz razdoblje  pesimizma, depresije iz koje neće biti lako izaći.

Jupiter vam donosi iluziju tijekom cijele godine, i vi koji živite u iluziji, volite zamisliti nemoguću ljubav u svojoj glavi, morate otvoriti oči i biti konkretniji i realniji. Srećom, Saturn će vam tu pružiti veliku pomoć i omogućiti da slušate svoj um, a ne srce kako biste izbjegli pogreške.

Ova godina može biti vrlo teška, ali isto tako ovo je godina kada možete pronaći unutrašnju harmoniju, a savjet je da činite opuštajuće stvari za um i tijelo.

Mogući su problemi s jetrom i mogućnost dobivanja na težini zbog zadržavanja vode ili pretjeranog uzimanja alkohola i hrane.  

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com

Comments are closed.