HOROSKOP ZA SRIJEDU, 26. PROSINCA Zadovoljstvo na kraju dana

Do popodnevnih sati bit ćemo pod utjecajem Mjeseca u Lavu koji će potaknuti kod nas ljubaznost i velikodušnost. Željet ćemo biti primijećeni, cijenjeni i potreba da budemo u središtu pozornosti bit će naglašena.

Igranje, slavljenje  i zabava je najbolji način da provedete dan.

Prazan hod Mjeseca imamo od 16.36 do 18.49 nakon čega će Mjesec ući u znak Djevice. Ovaj položaj Mjeseca donijet će nam praktičnu i produktivnu večer. Ovo će biti dobro vrijeme za realizaciju projekta koji zahtijevaju detaljni napor i učinkovitost.

Možemo se osjećati ugodno motivirani da vodimo brigu o poslu, da se organiziramo. Više ćemo biti usmjereni na cilj  i discipliniraniji nego inače.

Uživajte i tihoj i zadovoljnoj večeri.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com