HOROSKOP ZA SUBOTU, 29. PROSINCA Dan za otpuštanje i opraštanje

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz diplomatsku i šarmantnu Vagu i nalazi se u posljednjoj četvrti. Teme kojima se trebamo baviti u ovoj fazi su one koje se odnose na oslobađanje, otpuštanje i opraštanje. Oslobodite se bilo kakvih zamjerki, očistite svaki nered koji je ostao od prošlog tjedna. Idite u sljedeću fazu Mjeseca i nadolazeću novu godinu s čistim mislima.

Oprost može biti dio svega ovog kao način liječenja i kretanja prema naprijed. Ovo je priprema za sljedeći tjedan kad imamo mlad Mjesec (6. siječnja) kad će se ponovno roditi nešto novo.

Vikend je idealan za uživanje u kulturnim događajima, odlasku na koncert ili okupljanju s prijateljima.

Bilo koje pitanje ako se sad pojavi, najbolje je ostati objektivan i nepristran. Težite suradnji, skladu. Odmorite se i uživajte.

Nije najbolje vrijeme za početak velikih projekta, ali je dobro vrijeme za dovršavanje detalja. Uvijek postoji još jedan dan za poduzimanje akcije.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com