HOROSKOP ZA NEDJELJU, 30. PROSINCA Druženje, ravnoteža, sklad

Mjesec ostaje u diplomatskoj i uravnoteženoj Vagi  i nudi svoje darove tijekom dana. On nam donosi želju da udovoljimo sebi i drugima, da se uključimo u društvene interakcije.

Dok Mjesec prolazi Vagom svi mi želimo druženje, šarm i ljepotu. Zapamtimo da je Vaga zračni znak, to je u osnovi intelektualni šarm i veza koja je ovdje važna.  Potražite društvo i intimna druženja.

Jupiter se kreće prema napetom aspektu s Neptunom koji će potrajati sve do prve polovice siječnja. Jupiter je jak u Strijelcu kojim vlada, gdje promovira širenje naših uvjerenja, obrazovanje, filozofiju života i optimizam. Neptun je sanjiv i pun iluzija. Težak aspekt između ovih planeta ukazuje na prevare i idealizam koji se ne može održati. To je period kada loše možemo procijeniti akcije.

Prazan hod Mjeseca imamo od nedjelje 30. prosinca u 23.53 do ponedjeljka 31. prosinca u 02.22

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com