HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 31. PROSINCA Sretna Nova!

Mjesec je danas u Škorpionu i usklađuje se sa Suncem, Saturnom i Neptunom. Trenutno možemo pronaći ravnotežu između inspiracije i praktične primjene koja je produktivna.

Ovo je dobro vrijeme za rješavanje zadataka koji zahtijevaju duboku koncentraciju ili jasan fokus. Završavajte i konačno dovršite, posebno one teške poslove koje ste izbjegavali. Oslobodite se svake nepotrebne prtljage – olakšajte si teret. U svemu ovom će vam pomoć ovaj Mjesec u Škorpionu.

Postavite neke prioritete. Očistite svoj život od bilo kakvih besmislenih stvari ili obaveza! Usredotočite se na važne stvari u životu.

Ulazak Marsa u znak Ovna obilježit će ovu novogodišnju noć. Mars u astrologiji predstavlja naš strast, našu energiju, naše samopouzdanje i naš bijes. Pošto je Ovan prvi znak zodijaka ova energija će biti prikladna za početak Nove godine. Mars će u Ovnu biti sve do 14. veljače  i u to vrijeme naša energija će biti okrenuta  prema naprijed, spontana, pa čak i hrabra pod ovim utjecajem.

Svaki početak Nove godine je prilika da počnemo iznova, da obnovimo svoju viziju a 2019.  po položaju planeta, posebno Jupitera koji je u svom znaku Strijelcu, će nam pružiti tu priliku.

Sretna Nova godina i neka vam ovo bude najbolja godina do sada.

Najbolje tek dolazi!

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com