HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 31. PROSINCA Sretna Nova!

Mjesec je danas u Škorpionu i usklađuje se sa Suncem, Saturnom i Neptunom. Trenutno možemo pronaći ravnotežu između inspiracije i praktične primjene koja je produktivna.

Ovo je dobro vrijeme za rješavanje zadataka koji zahtijevaju duboku koncentraciju ili jasan fokus. Završavajte i konačno dovršite, posebno one teške poslove koje ste izbjegavali. Oslobodite se svake nepotrebne prtljage – olakšajte si teret. U svemu ovom će vam pomoć ovaj Mjesec u Škorpionu.

Postavite neke prioritete. Očistite svoj život od bilo kakvih besmislenih stvari ili obaveza! Usredotočite se na važne stvari u životu.

Ulazak Marsa u znak Ovna obilježit će ovu novogodišnju noć. Mars u astrologiji predstavlja naš strast, našu energiju, naše samopouzdanje i naš bijes. Pošto je Ovan prvi znak zodijaka ova energija će biti prikladna za početak Nove godine. Mars će u Ovnu biti sve do 14. veljače  i u to vrijeme naša energija će biti okrenuta  prema naprijed, spontana, pa čak i hrabra pod ovim utjecajem.

Svaki početak Nove godine je prilika da počnemo iznova, da obnovimo svoju viziju a 2019.  po položaju planeta, posebno Jupitera koji je u svom znaku Strijelcu, će nam pružiti tu priliku.

Sretna Nova godina i neka vam ovo bude najbolja godina do sada.

Najbolje tek dolazi!

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.