NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA 2019. Brojevi otkrivaju što možete očekivati

Nova 2019. godina nam kuca na vrata, a svakoj osobi donijet će neke okolnosti zavisno o njezinim dosadašnjem životu i odlukama.

Numerološka prognoza radi se uz pomoć brojeva, a broj koji vas zanima saznat ćete tako što ćete izračunati jednoznamenkasti zbroj dana rođenja i/ili zbroj cjelokupnog datuma rođenja.

Npr. osoba rođena 14.9.1981. može pročitati prognozu za broj 5 (1+4=5) i broj 6 (14+9+1+9+8+1=42=4+2=6).

1 – Godina ispred vas donosi vam neobične i iznenadne događaje koji bi trebali potaknuti brojne promjene u vašemu  životu. Najbolje bi bilo da razmislite o tome što bi bilo dobro promijeniti jer događaji koji vam predstoje ne vole ništa što je zastarjelo i nema nikakvog smisla. Sve se u životu mijenja pa tako i okolnosti, što im  se bolje prilagodite bit će vam lakše.

2 – Dinamičnosti, novih prijateljstava i priljeva novca neće vam nedostajati. Otvorite se ljudima i novim situacijama i sve će biti puno jednostavnije. Otvaraju vam se vrata koja ste dugo priželjkivali  da se otvore i sada je vrijeme da to iskoristite. Slobodni mogu očekivati i novi val događaja na emotivnom planu.

3 – Izvrsna je godina za rješavanje pitanja egzistencije, doma i proširenja obitelji. Sada je odlična godina da donesete dugoročne odluke koje će vas osigurati u svakom pogledu. Ako ste sami možete  upoznati osobu s kojom ćete ostvariti odnos kakav sanjate. Financijske investicije su dugoročno isplative i donose dobit, kao i korisne informacije koje možete slučajno saznati.

4 – Vrijeme je da se ove godine pomalo odmorite od napora i uzbuđenja koje ste doživjeli proteklih godina. Sada je vrijeme da napravite čišćenje, promislite o sljedećim koracima i zatvorite sve financijske konstrukcije. Napravite nešto samo za sebe i pokušajte prikupiti što više energije.

5 – Pomalo teška i naporna godina jer ćete se morati suočiti s rješavanjem problema koje već duže vremena odgađate. Situacije će vam oduzeti dosta energije, a vi biste radije da sve ide glatko i bez stresa. Ništa ne traje vječno pa tako ni problemi, samo ih treba riješiti. Moguće je da ćete takođe ubrati plodove dosadašnjeg rada i dobiti povišicu ili drugi oblik nagrade.

6 – Ponekad situacije u životu donose brojna iznenađenja. Prihvatite ono što vam život pruža i dopustite si da udahnete punim plućima. Počnite trenirati neki sport, rekreirajte se i upoznajte nove ljude i doživljaje. Završite jedno poglavlje u životu i spremno dočekajte nešto novo. Ukoliko prekinite neku vezu zbog daljine ili nekih drugih okolnosti nemojte biti tužni.

7 – Novo poglavlje u životu je ispred vas pa zakoračite u novu godinu s osmijehom na licu. Život vam se može preokrenuti na način da ga nećete prepoznati, ali možete zato uživati i biti ponosni na donešene odluke. Sve što je novo dobrodošlo je i zato samo hrabro naprijed.

8 – Ovo je godina koja vam donosi stabilnost u obiteljskom okruženju. Svaka pomoć koju ste dali sad vam se može dvostruko vratiti kao poklon s neba. Dobra je godina za uređenje doma i posvetiti se djeci  i starijim članovima obitelji. Neka vas ne brine ako vam se čini da je godina malo usporena, to ne znači da je taj osjećaj zauvijek.

9 – Povoljne su sve odluke koje su vezane za što više kretanja s prijateljima i upoznavanje novih kultura. Putovanja su naklonjena kao i sklapanje nekih dobrih i povoljnih ugovora koji mogu imati utjecaj na  budućnost. Savjet je da se što više otvorite prema ljudima i njegujte svoj optimizam.