HOROSKOP ZA SRIJEDU, 2. SIJEČNJA Red, rad i disciplina

I dalje smo pod utjecajem aspekta Sunca i Saturna koji su započeli jednogodišnji ciklus stabilizacije i odlučnosti. Nastavimo i danas razvijati ciljeve za 2019.

Ako znate u kojoj astrološkoj kući vam se nalazi znak Jarac, to je područje u koje morate uložiti puno truda, posijati sjeme.

Budimo spremni  preuzeti odgovornost, dužnost i obavezu u tom području.

Nakon jutarnjeg završetka praznog hoda Mjeseca u 9.58 Mjesec će ući u znak Strijelca.

Ovaj položaj Mjeseca će nam olakšati ovaj težak dan. Zapamtimo, dio našeg puta prema naprijed uključuje i zabavu i rast. Ne zanemarite to u svojim planovima.

Ako ste imali poteškoće s obavljanjem zadataka u posljednjih nekoliko mjeseci, to bi moglo imati neke veze s Marsom koji je do jučer bio u Ribama. Sad kad je on u znaku Ovna  pomoć će vam da se pomaknete i da postignete ono što želite ove godine.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com