Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2019. za sve znakove

Ovo će biti vrlo uspješna i pozitivna godina jer nam Jupiter, koji se do prosinca 2019. nalazi u svom znaku, u Strijelcu, daje vjeru da možemo postići ono što želimo, a Saturn koji se nalazi također u svom znaku, u Jarcu, nam donosi stav da će sve doći u pravom trenutku i da ne moramo silom ili naglošću doći do uspjeha. Saturn, naime, od nas traži da djelujemo korak po korak kako bismo postigli pozitivan rezultat.

Napeti aspekt Jupitera i Neptuna koji će se dogoditi tri puta ove godine upozorava na prevare, laži i nepovjerenje.  U to vrijeme situacije mogu biti čudne i zbunjujuće i teško ćemo tada točno odrediti što je pogrešno ili točno. Najbolje je tada ostati čvrsto na zemlji, držati se činjenica i ne poduzimati značajne promjene niti pokretati nove projekte.

To nije vrijeme za riskiranje i tada ne vjerujte previše drugima. Najkritičniji dani u 2019. su oko 13. siječnja, 16. lipnja i 21. rujna.

Sam početak godine je jako zanimljiv jer će Mars odmah 1. siječnja ući u znak Ovna i potaknuti nas da se pokrenemo.

U nastavku pročitajte godišnju astro prognozu za svoj znak, a ako znate što ste u podznaku (ascendent) pročitajte godišnji horoskop i za taj znak jer je on često točniji od prognoze koja se radi samo na osnovu podatka u kojem se znaku nalazi nečije Sunce, odnosno samo na osnovu toga što je neka osoba u horoskopu.

š