SATURN SPREMAN ZA ODLAZAK IZ STRIJELCA Položimo ispite koje smo dobili još 2014. godine

Saturn završava svoj retrogradni hod i kreće direktno. Ovo je velika stvar jer nas Saturn u Strijelcu testira još od 2014. godine, a sada će svojim direktnim hodom krenuti prema kraju ovog znaka i posljednji put dotaknuti zadnje stupnjeve Strijelca.

Svi vi koji ste rođeni u trećoj dekadi Strijelca, Blizanca, Djevica i Riba, izdržite još dva-tri mjeseca jer idućih trideset godina ćete biti pošteđeni od utjecaja konjukcije Saturna i Sunca.

Saturnu inače treba oko 27 do 30 godina da se vrati natrag na temu vezanu uz znak Strijelca, tako da sada imamo još par mjeseci dovršiti sve obaveze, postići ciljeve, ispuniti odgovornosti i ambicije koje smo si postavili 2014. godine.

Sve što se tiče stranaca, putovanja, uvoza/izvoza, pravnih pitanja, obrazovnih pothvata, medijskih ulaganja, objavljivanja, vjerskih interesa ili politike će se do početka prosinca, kada Saturn uđe u znak Jarca, rješavati.

Danas, u petak, 25. kolovoza, Mjesec u Vagi radit će lijepe aspekte  za sve ono što radimo s ljubavlju, s našim ljubavnicima, djecom, u svojim kreativnim pothvatima.

Budući je znak Vage povezan s pravdom, ravnotežom, partnerima, klijentima  danas je dobro rješavati ta pitanja.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com