HOROSKOP ZA NEDJELJU, 6. SIJEČNJA Vrijeme je za preokret

Planet Uran će danas krenuti direktno nakon skoro šest mjeseci svog retrogradnog hoda.

S današnjim danom sve planete će se kretati prema naprijed i nijedna neće biti više u retrogradnom hodu!

Kad je Uran prvi put ušao u Bika u svibnju 2018., možda ste očekivali veliku promjenu u nekom području svog života. Tek sada polako ćemo vidjeti svjetlo na kraju tunela dok se pripremamo za tu promjenu.

Kako će se Uran u idućih nekoliko tjedana ubrzavati, naš poriv da izrazimo sebe  i preuzmemo neke rizike, pobunimo se i potaknemo promjene će biti izrazito naglašene.

Oni koji imaju Sunce  ili Asc (podznak) u znaku Vodenjaka  mogu primijetiti da će im se početi vraćati vitalnost i da sad mogu krenuti naprijed.

Početkom ožujka će Uran ući u Bika, po treći put, te će znak Bika najviše osjetiti ovaj prijelaz Urana iz Ovna u Bika. Zadnjih sedam godina je Uran bio u znaku Ovna, pa Bikovi pitajte malo Ovnove kako im je bilo zadnjih sedam godina.

Koju kuću (područje) u vašoj natalnoj karti zauzima znak Bik? U toj kući doživjet ćete najveće promjene  u narednih 6 godina. Uran je planet revolucije, prkosa i neusklađenosti, pa se pripremite na promjene na tom području.

Mjesec  i danas nastavlja svoj prolaz kroz znak Jarca do ponedjeljka ujutro. Ovo je dobro vrijeme da ga provedete sami sa sobom radeći na vlastitim ciljevima i ambicijama.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com