HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 7. SIJEČNJA Venera u Strijelcu

Ljubavna energija se konačno mijenja današnjim ulaskom Venere u znak Strijelca. Venera je u Škorpionu boravila puna četiri mjeseca (od 10. rujna) zbog njezinog retrogradnog hoda u listopadu. Uh! To je bilo dosta emotivno teško vrijeme.

Sada, naš optimizam će rasti, a kao rezultat toga mi ćemo se osjećati bolje. Strijelac je duhovni znak, tako da ćemo u sljedeća četiri tjedna imat više radosti i ispunjenje u duhovnim praksama.

Venera  u Strijelcu i Mars u Ovnu radit će prilično lijep aspekt ovaj mjesec, što će nam donijeti kreativne i zanimljive interakcije u ljubavnim odnosima.

Romantične avanture, izravan pristup u ljubavi, spontanost  i strastvenost naglašeni su sve do 3. veljače.

Budući da se Venera odnosi i na novac (u astrologiji), to bi se moglo odnositi i na trošenje novca u područjima kao što su obrazovanje ili putovanja u inozemstvo.

Prazan hod Mjeseca imamo od 07.20 do 07.45 nakon čega će Mjesec ući u znak Vodenjaka. Ovaj položaj Mjeseca donosi nam nepristranost, progresivnost i ljubaznost. Njegova usklađenost s Marsom i Venerom donijet će nam sklad i kreativnost u društvenim odnosima.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com