HOROSKOP ZA SRIJEDU, 9. SIJEČNJA Neobičan dan

Ugodan aspekt između Mjeseca i Urana u popodnevnim satima donosi nam neobične ideje ili razgovore.

Manji aspekt Jupitera i Urana je prvi od tri ove godine (drugi će biti u lipnju, treći u listopadu). Ovaj položaj planeta donijet će nam nemir ako naši snovi nisu ispunjeni  ili nas ne nadahnjuju. Također  može nas podsjetiti da preveliki broj novih projekta kroz entuzijazam koji j stvorio Jupiter može nas preopteretiti, ograničiti našu slobodu u drugim područjima našeg života.

Prazan hod Mjeseca imamo od 17.52 do 20.43 nakon čega će Mjesec ući u znak Riba. Večer je najbolje provesti uz čašu vina, gledanje dobrog filma. Stavimo sa strane praktične brige i uživajmo u svijetu snova i mašte.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com