HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 10. SIJEČNJA Control frick

U kasnim večernjim satima imamo spoj Sunca i Plutona i to će biti vrijeme kada ćemo tražiti više intenziteta u našim životima i odnosima. Trenutno smo uporni i ambiciozni.

Imat ćemo potrebu steći veću kontrolu nad našim životom što nam može raditi dodatni pritisak. Ova nas potreba može motivirati, iako iza toga može biti paranoje i ekstremnog razmišljanja. Neka fokus bude na reviziji i ažuriranju.

Trenutno bi bilo dobro da izbjegavamo donošenje odluka. Ovo nije vrijeme da pitate šefa za uslugu.

Kriza koja se sad pojavi u našim životima upozorava nas da bi na tom području  trebali dodatno raditi i biti spremni za transformaciju.

Mars i Venera nastavljaju svoj sklad, što je dobro za emotivne odnose.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz znak Riba i trenutno smo psihički otvoreni s naglaskom na intuiciju i maštu. Dobar je dan za sve kreativne i umjetničke poslove.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com