HOROSKOP ZA NEDJELJU, 13. SIJEČNJA Čuvajte se zabluda

Danas će se Merkur pridružiti Saturnu što će nam donijeti ozbiljnost i usredotočenost. Ovo je dobar dan za pisanje i razgovor jer je naglasak na koncentraciji. Trenutno se možemo usredotočiti na ono što je bitno. Možemo primiti ozbiljne vijesti, pritužbe ili praktične savjete.

Jedan od bitnih aspekta u 2019. je Jupiter u napetom aspektu s Neptunom koji će se danas dogoditi prvi put, a ponovit će se još 16. lipnja i 21. rujna 2019. Ovaj dugoročni aspekt sugerira borbu s našim očekivanjima, vjerom i snovima. Lako ćemo biti zavedeni pod ovim utjecajem, bilo od strane drugih osoba ili od sebe samih, odnosno naših  nerealnih očekivanja.

Neptun predstavlja ono što je nematerijalno, on nas uči sanjati,  kao i previše očekivati kad se na kraju razočaramo. Jupiter, s druge strane, predstavlja širenje, entuzijazam i idealizam, ali i pretjerivanje. Budući je u pitanju teži ili napeti aspekt, onda to možemo povezani sa zbunjenošću, dezinformacijama, zavjerama, nesigurnošću, kao i s nedostatkom odgovornosti.

Globalno gledano, ovaj teži aspekt sugerira pitanje skandala vezanih uz crkvu, velikih financijskih gubitaka i prijevara.

Idućih dana bitno izbjeći preuzimanje rizika.

Ako znate svoj horoskop, pogledajte u kojoj kući vam se nalaze znakovi Strijelac i Riba, to su područja gdje će izglednije biti razočaranje nego uspjeh.

Mjesec i dalje provodi dan u neovisnom Ovnu.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com