HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 14. SIJEČNJA Prisiljeni na akciju

Mjesec ujutro će napraviti napeti aspekt sa Suncem u Jarcu. Ovo je prva četvrt Mjeseca i govori o krizi. Trenutno ćemo se osjećati prisiljeni poduzeti akciju. Koji god projekt ili akciju da ste počeli oko mladog Mjeseca (6. siječnja) sad mogu doći prve prepreke.

Popodnevni prijateljski aspekt Merkura i Neptuna će nas inspirirati i mi možemo nadahnuti druge našim riječima. Intuicija je istaknuta i probuđena.

Prazan hod Mjeseca imamo od 16.55 do 19.31 nakon čega će Mjesec ući u sporog i promišljenog  Bika. Sve do srijede imamo ugodne aspekte Mjeseca što ukazuje će da sve akcije koje pokrenemo teći glatko, završavajući s mogućnosti priznanja od strane osobe s autoritetom.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com