Bivši stanar Big Brothera snimio novi singl: “Crnčim kako bi snimio spot”

Marin Novaković (23), bivši stanar i finalist prošlogodišnjeg Big Brothera t objavio je novi singl “Neka stvar” snimljen s Aleksandrom Matriks.

Sredinom mjeseca kontaktirao me Aleksandrin menadžer i rekao da je Alexandra zainteresirana za snimanje duet mashupa sa mnom. Naravno, ta informacija me nije ostavila ravnodušnim. Ubrzo sam pristao i s lakoćom snimio novi hit. Bilo mi je zadovoljstvo surađivati s njom, ona je osoba koja zaista zrači pozivitom”, rekao je Marin, mladi hrvatski pjevač u usponu.

Ne plaćaju mi niti mama, niti tata spotove, već sam zasučem rukave, zaradim pa onda i produciram.

Nije sve onako kako se čini – lijepe frizure, moderna odjeća i sve vidljivo je rezultat isključivo mog napora koji ulažem u izgradnju sebe kao budućeg pjevača.

Nije me sram reći da radim sezonske poslove i da crnčim kako bi snimio spot, dok je nekima lakše ne raditi ništa i ‘pljuvati”, samouvjereno je istaknuo Marin.

Trenutno se ne osvrće na tračeve, a do sada je izdvojio više od 25 tisuća eura za prve dvije pjesme, što je i zaradio sezonskim radom.

Također, radosno se prisjeća dana u Big Brother kući, ali za sada napominje kako neće ponavljati takvo što. Ističe da pjevačku karijeru želi graditi s novim pjesmama, nastupima i svojom osobnošću/karizmom, a ne ići iz showa u show i tim putem stjecati status “popularnog” pjevača. Vjeruje da je ključ uspjeha na našoj glazbenoj sceni upornost i jedinstvenost te da na sceni ima i na taj način može naći svoje mjesto. Marina na društvenim mrežama prati nešto manje od 40 tisuća fanova.

Marin je do sada izbacio dva singla – pjesmu “Sahara” koju je producirao u suradnji s Stefanom Đurićem Rastom (Rasta) i Slobodanom Veljkovićem Cobyjem (Coby) te pjesmu “Kleopatra” na kojoj je radio s Matijom Rodićem, DJ-om znanim pod umjetničkim imenom Matroda i Tomislavom Rosom (MC Rosy), bivšim sustanarom iz BB kuće.