Filmske poslastice u siječnju na Novoj TV

Za početak nove godine, Nova TV pripremila je brojne filmske naslove – od romantičnih komedija do napetih akcija – koji će oduševiti sve generacije. Meryl Streep, Rachel McAdams, Will Smith, Charlize Theron, Tom Cruise, Jason Statham, Bruce Willis, Ben Affleck i Robert De Niro samo su neka od poznatih imena koja će uljepšati vaše zimske večeri.

U TV premijeri filma ‘Računovođa’ Oskarovac Ben Affleck glumi Christiana Wolffa, matematičkog stručnjaka koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima, a dok kao računovođa radi u malom uredu, istovremeno isti posao obavlja za najopasnije svjetske kriminalne organizacije. TV premijera filma ‘Rušenje’ donosi priču o uspješnom investicijskom bankaru koji prolazi kroz teško razdoblje nakon što je izgubio suprugu u tragičnoj prometnoj nesreći, a Anne Hathaway u TV premijeri drame ‘Pjesma broj jedan‘ glumi ženu koja se nakon godina otuđenosti od obitelji vraća kući kako bi bila uz brata, ambicioznog glazbenika koji je nakon teške nesreće završio u komi.  Za ljubitelje komedija, u TV premijeri ‘Rock kraljica’ koja je ispunjena glazbom i nastupima uživo, Meryl Streep glumi gitaristicu heroinu koja se odrekla svega kako bi ostvarila svoj san o rokerskoj slavi.

Sve ljubitelje akcije oduševit će izbor akcijskih filmova u siječnju. U filmu ‘Savršena meta‘, snajperist Bob vraća se u službu kako bi spriječio atentat na američkog predsjednika, no ubrzo shvaća da atentat nije planiran na predsjednika, već na drugu važnu osobu. U daleku budućnosti gledatelje će odvesti film ‘Na rubu budućnosti‘, u kojem vanzemaljci napadnu Zemlju snagom kojoj se ne može suprotstaviti nijedna ljudska vojska. Tom Cruise u ulozi poručnika Cagea pogiba na samoubilačkom zadatku i nađe se u vremenskoj petlji u kojoj svaki dan iznova proživljava zadnji dan svog života. U filmu ‘Iskupljenje’ Jason Statham ispričat će priču o bivšem specijalcu Joeyu Jonesu koji se našao na ulici bježeći od progona vojnog suda i uspinje se na ljestvici kineskog podzemlja u Sohou.

U siječnju neće nedostajati ni smijeha koji će osigurati vrhunske komedije. U filmu ‘Obračun legendi‘ Sylvester Stallone i Robert De Niro glume boksače koji su žestoki rivali. Neposredno prije njihove velike borbe, jedan od njih odluči se povući, a trideset godina kasnije, nudi im se velika prilika da se vrate u ring i jednom zauvijek poravnaju račune. Kako je to biti najbogatiji klinac na svijetu, pokazat će vam komedija ‘Richie Rich’. Richie ima sve što želi osim prijatelja, a kada ugleda djecu kako igraju košarku, želi im se pridružiti, no oni ga ne žele u svojem društvu. Osim toga, Richie mora preuzeti kontrolu nad tvrtkom i pronaći svoje izgubljene roditelje uz pomoć novostečenih prijatelja. U komediji ‘Jesmo li gotovi’ sve ljubitelje vrhunskoga humora nasmijat će Ice Cube koji u ulozi Nicka Personsa koji bježi iz velegradske buke i kupuje kuću u tihom predgrađu. No kada njegov novi dom postane preskupa investicija, Nickov san o predgrađu brzo postane prava noćna mora.

Zimske večeri uljepšat će romantične komedije, počevši od filma Kako biti solo’ u kojem spavanje u gradu koji nikada ne spava nikada nije bilo zabavnije, a negdje između ljubavnih poruka i veza za jednu noć nalazi se ono što svi samci imaju zajedničko, a to je učiti kako biti solo u svijetu s bezbroj definicija ljubavi. U romantičnoj komediji ‘Hitch – Doktor za ljubav’ legendarni Will Smith glumi anonimnog doktora za ljubav koji pomaže velikom broju njujorških muškaraca da pridobiju žene svog života. No, radeći s poniznim računovođom kojem se sviđa glamurozna poznata žena, Hitch će i sam upoznati svoju bolju polovicu. ‘Po jutru se dan poznaje’ još jedna je romantična komedija koja donosi priču o Becky Fuller koja dobije otkaz s lokalne redakcije vijesti, a karijera joj počinje nalikovati ljubavnom životu koji je u krizi. Ubrzo, Becky je prisiljena nešto poduzeti kako bi spasila svoj ljubavni život, reputaciju i emisiju od propasti.

Ljubitelje drame oduševit će ‘Prije nego što zaspim’ u kojem Nicole Kidman glumi ženu koja se svakog se jutra budi pokraj nepoznatog muškarca u nepoznatoj kući. Ne zna tko je ona, a kopajući po stvarima pronalazi kameru na kojoj je sama sebi snimila poruku. Još jednu poslasticu donosi oskarovac Ben Affleck koji potpisuje scenarij i režiju te tumači naslovnu ulogu u kriminalističkoj drami ‘Grad lopova’, a u ostalim ulogama pojavljuju se Jon Hamm i Blake Lively. Radnja filma smještena je u dio Bostona koji je poznat po kriminalnim djelima, a film je nastao prema romanu Chucka Hogana ‘Princ lopov’.

...