DALEKO OD PRETRPANIH ULICA I PLAŽA Mala mjesta na Jadranu za veliki obiteljski odmor

Podstrana je malo turističko mjesto 8 kilometara udaljeno od Splita. Poznato po prelijepim pješčanim plažama koje se protežu 9 kilometara duž obale. Ovaj mediteranski gradić krase i mnogobrojni vinogradi, maslinici i stabla najslađe voćke na svijetu – breskve!

TZ Podstrana

Najpopularnija turistička destinacija u regiji grada Trogira je mjesto Okrug na otoku Čiovu koje se sastoji od dva naselja – Okrug Gornji i Okrug Donji. Naziv potječe od riječi “krug”, budući da su oba mjesta raspoređena uzduž kružne uvale na zapadnom dijelu otoka. Cijelom dužinom uvale i otoka protežu se šljunčane plaže, idealne za obitelji s djecom, ali i za one koji više vole skrivenije uvale samo za sebe.

TZO Okrug

Želite biti u centru Dalmacije? Općina Marina je smještena točno na pola puta između Splita i Šibenika, i udaljena samo 12 kilometara od Trogira – čak tri dalmatinska grada pod UNESCO-vom zaštitom su dostupni kratkom vožnjom. Ni sama Marina ne zaostaje povijesnim znamenitostima, kao ni brojnim šljunčanim plažama, tradicionalnim događanjima i stoljetnim maslinicima.

TZ Marina

Više o ljepotama naše domovine na In Your Pocket Croatia.