HOROSKOP ZA SRIJEDU, 16. SIJEČNJA Suradnja i praktičnost

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz Bika i potiče nas da više tražimo užitke i ljepotu u našim životima. Danas nam se pruža prilika za suradnju, odanost i praktičnost. Posebno ćemo obratiti pažnju na naša praktična i financijska pitanja.

Sunce se približava južnom Mjesečevom čvoru u večernjim satima i trebamo paziti da se ne držimo nečeg što više ne podržava naš rast samo zato što je ugodno i poznato.

Međutim ako tražimo jasnoću, ovo je vrijeme za dobivanje istine u našim životima.

Mars u Ovnu i Saturn u Jarcu imat će na nas dugotrajni utjecaj. Čini se da su kompromisi i polovična rješenja izgubljeni u ovih mjesec dana, sve dok traje sukob između Ovna i Jarca. Teško da će se nešto veliko značajno promijeniti.

Prazan hod Mjeseca imamo od srijede, 16. siječnja u 19.33 do četvrtka, 17. siječnja u 02.00

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com