Marko Tolja u zagrljaju trudne supruge Ane

„Sve što nisam ja“ nova je pjesma Marka Tolje koju je posvetio svojoj supruzi Ani, s kojom se vjenčao u srpnju prošle godine u Istri. 

Za pjesmu je snimljen i videospot koji je sniman na čak četiri lokacije – u Karlovcu, Zagrebu, Gorskom kotaru i na Učki, koje su se idealno uklopile u univerzalnu priču o ljubavi koja ne poznaje granice i spaja čak i ono nespojivo.

Tek kad se iz gradske vreve pobjegne u tišinu, dolazi do izražaja ono što nam je zaista važno,. Tako i Marko na kraju video spota odlazi u zagrljaj trudne supruge koja ga nestrpljivo čeka.

“Kada ti se u kratkom razdoblju dogodi toliko lijepih stvari u životu, jednostavno ti inspiracija dođe i bez da je posebno tražiš. Prošla je godina zaista bila puna sretnih događaja. Ovo je pjesma u kojoj bi se svi mogli pronaći, odnosno svoje životne partnere. Velika je sreća kada nađeš srodnu dušu koja je u mnogočemu slična tebi, ali isto tako su razlike ono što čini život.

Pjesma “Sve što nisam ja” priča upravo o tome: kada sam loše – ti me dižeš, kada mislim da je sve propalo – ti si mi podrška, kada me ludilo života odnese u pogrešnom smjeru – ti si tu da me vratiš u naš mali svijet. Nema tu puno filozofije – “Sve što nisam ja” je oda životnim partnerima i zahvala za sve što prolazimo zajedno i što ćemo tek proći” – ističe pjevač.

Produkciju spota potpisuje Lumiere Production; scenarij, režiju i montažu Artem Dushkin, direktor fotografije i montažer je Mateo Jurčić, producent Kristijan Jurčić, a asistentica Magda Piljušić.

...