HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 17. SIJEČNJA Piši, piši mi…

Mjesec će danas biti u znaku Blizanca i naš um će vjerojatno biti ubrzan, te će imati potrebu za mentalnom komunikacijom i puno aktivnosti. Ako ste trenutno nemirni, najbolje bi bilo da se uključite u bilo koju komunikaciju s drugim osobama. Trenutno smo posebno znatiželjni  i imat ćemo potrebu da se borimo protiv rutine i dosade.

Mjesec u Blizancima inzistira da budemo društveno angažirani jer to će nam donijeti raznovrsnost i raznolikost u naše živote. Napravite popis poslova koje trebate odraditi telefonski  i na poštu na koje trebate odgovoriti. Danas ćete po tim pitanjem biti učinkoviti.

Ovo je sjajno vrijeme za trčanje po gradu i druženje s ljudima kao i objavljenje posla. Razgovori će biti brzi  i ne zaboravite slušati druge. Dok drugi govore slobodnije nego inače možete se iznenaditi s njihovom iskrenošću.

Venera i Mars kreću se prema skladnom aspektu ovih dana. Taj će nam aspekt donijeti sklad , kreativnost i prijateljstvo ovaj vikend.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com