HOROSKOP ZA NEDJELJU, 20. SIJEČNJA Sretan rođendan Vodenjaci!

Prijepodne će Sunce ući u znak Vodenjaka što će nekima  danas donijeti krizu, odricanje, frustraciju, razdvajanje …

To će najviše osjetiti osobe koje su rođene oko 4. siječnja, 2. veljače, 4. ožujka, 3. travnja, 4. svibnja, 4. lipnja, 5. – 6. srpnja, 6. kolovoza, 6. rujna, 6. – 7. listopada, 5. – 6. studenog ili 5. – 6. prosinca.

Sa Suncem u Vodenjaku motivirani smo željom za slobodom i individualnošću. Trenutno nećemo biti zadovoljni sa statusom quo. U Vodenjaku će biti do 18. veljače. Tijekom ovog perioda bit ćemo motivirani znanjem, iskustvom i originalnošću. Postat ćemo svjesni  onoga što je zastarjelo u našim životima i nastojat ćemo pronaći nove perspektive i metode.

Tamo gdje se Sunce kreće donosi nam toplinu i svjetlost. Ako znate u kojoj kući vam se nalazi znak Vodenjaka, to područje će u narednih mjesec dana biti aktualno.

U kasnim večernjim satima imamo napeti aspekt Venere i Neptuna što nam donosi sukob sa stvarnošću. Trebali bi se potruditi da odvojimo  činjenice od fikcije, tako da se ne bi razočarali. Ono što nam izgleda kao dobra prilika za kupnju ili nešto što trenutno trebamo, može se ispostaviti da je beskorisno, ili još gore, financijski nepotrebno.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com