Pomrčina Mjeseca u ponedjeljak, 21. siječnja: Samokontrola i strpljenje

U 6.15 imamo potpunu pomrčinu punog Mjeseca u Lavu. Ako imate planete na početnim stupnjevima Lava ili Vodenjaka posebno ćete osjetiti ovu pomrčinu Mjeseca. Ovo će biti vrhunac svega što se događalo u životu tijekom prolaska Mjesečevih čvorova kroz Lava i Vodenjaka, koji je započeo u veljači 2017.

Ova potpuna pomrčina Mjeseca koja se pojavljuje na nultom stupnju Lava, daje nam kozmički poticaj da napravimo promjene u našim životima. Ovaj stupanj ukazuje na neke poteškoće da se otpusti prošlost, roditeljska pitanja, kaotične životne okolnosti, povećana emocionalna previranja, napade panike kao i probleme sa srcem.

Neočekivani događaji i vijesti će vjerojatno izazvati tjeskobu i nesigurnost u budućnost. Sada trebamo zadržati otvoreni um i ostati mirni i strpljivi. To su ključne riječi za rješavanje ove nepredvidljive energije. Također impulzivna reakcija, promjena raspoloženja i pogrešna komunikacija mogu izazvati paniku i kaos.

Poduzmite male korake i budite prilagodljivi.

Osim Mjeseca koji trenutno prolazi znak Lava, ostale planete su grupirane u manje od polovice zodijaka. Sada barem svaki od četiri elementa ima predstavnika – i vatra, i zemlja,  i zrak i voda. Element zraka nam je duže vrijeme nedostajao (sad je napokon Sunce ušlo u zračni znak Vodenjaka). Kad se uzme u obzir da se u elementu zraka nalaze logika, informacije i komunikacija, to bi od pomoći moglo biti u područjima gdje je bilo zastoja, igara moći i općenito nelogičnih poteza. To ne znači da će konačno prevladati neki zdravi razum, ali to je korak u pravom smjeru.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com

Comments are closed.