Hrvatski brend Kalisi design predstavio novu kolekciju vjenčanica

Elegancija, profinjenost i glamur glavne su značajke nove kolekcije vjenčanica koju je osmislila modna dizajnerica  Ljiljana Koprivnjak. Kampanja za hrvatski brend svečane odjeće pod nazivom Kalisi design snimana je u hotelu Academia.
Kolekciju čine vjenčanice modernog dizajna s  daškom retro stila, a napravljene su od tila, satena, čipke te obogaćene ručno šivanim perlicama.
Glavno lice kampanje je Matea Lalić, za šminku je bila zadužena vizažistica Tina Nerad, dok se za frizuru pobrinula Suzana Brkić.

Kalisi design je novi hrvatski brend svečane modne odjeće koji je na tržište plasirala kreatorica Ljiljana Koprivnjak.

Nakon završetka školovanja za modnog dizajnera, radila je u nekim od vodećih modnih kuća u Hrvatskoj gdje stječe dugogodišnje iskustvo u izradi vjenčanica, svečane odjeće i modnih dodataka.

​Kalisi design nudi jedinstven spoj modernog, senzualnog i romantičnog modnog stila. Bogatu kolekciju čine unikatne vjenčanice, večernje haljine, dječje haljinice i krštenice uz prigodne/odgovarajuće modne dodatke.

Osnovna misao vodilja je stvarati originalne i moderne kreacije, također, klijenticama se nudi mogućnost izrade odjeće po vlastitim željama.

...