HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 24. SIJEČNJA Nove ideje

Ulazak Merkura u znak Vodenjaka obilježit će ovaj dan. Sad ćemo bit gladni znanja i otvoreni za nove i originalne ideje. Upišite neki tečaj, krenite na neku novu edukaciju, otiđite na inovativne radionice.

Vodenjak je zračni znak, a Merkur voli zračne znakove. Naredna tri tjedna koliko će Merkur boraviti u Vodenjaku su pozitivna za bilo kakve aktivnosti koje uključuju intelekt; učenje, čitanje, društvene mreže, grupne aktivnosti. Naš um će biti spremniji nego inače odbaciti mišljenja drugih.

U kojoj natalnoj kući vam se nalazi znak Vodenjaka? U toj kući vaše misli će biti usmjerene dok Merkur ne uđe u znak Ribe, 10. veljače.

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz  korisnu Djevicu  i pokušajte suzbiti sklonost da budete kritični.

Prazan hod Mjeseca imamo od četvrtka, 24. siječnja u 14.50 do petka, 25. siječnja u 05.02

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com