PRILIKA ZA OVNOVE, STRIJELCE I LAVOVE Vatreni, pričajmo malo o ljubavi

U subotu, 26. kolovoza, planet Venera izlazi iz znaka Raka i kreće tranzitirati znak Lava gdje će provesti nekoliko tjedana.

Venera u Lavu je ponosna, fokusirana na ljubav, djecu, kreativnost i/ili zabavu. Venera u Lavu želi biti primijećena i uvijek voli neku dramu, ona će uvijek svoju ljubav i emocije pokazati na dramatičan način.

Sada kada Venera i Mars borave u znaku Lava, ljubavni život vatrenim znacima (Ovan, Strijelac, Lav) može cvjetati.

Mars će biti u konjunkciji s Mjesečevim sjevernim čvorom što donosi impulzivnost i treba se pripaziti nezgoda, a i dalje će biti problema vezanih uz požare.

Još jedan značajan aspekt radi Sunce u konjunkciji s retrogradnim Merkurom na 3. stupnju Djevice, što govori da odluke koje danas donosite mogu biti bez uvida  i nadzora i zbog toga izbjegavajte donošenje odluka.

Ne zaboravite na prazan hod Mjeseca u jutarnjim satima…

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com