HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 28. SIJEČNJA Riješimo se nepotrebnog

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz Škorpiona i napravit će lijepe aspekte s Neptunom, Saturnom i Plutonom. Ovo je izvrstan dan za praktične aktivnosti i pronalaženje pomoći od većih grupa ili organizacija. Najbitnije da danas imate kontrolu.

Povoljan je dan za rješavanje nečeg iz prošlosti. To bi moglo biti nešto što uključuje oslobađanje od nečega što zahtjeva čišćenje. Često postoji veze između velikog tereta što vučemo iz prošlosti i  previše nereda iz prošlosti.

Ako biste mogli živjeti samo u jednoj sobi, što biste zadržali? To je jedan od načina da počnete razmišljati o tome čega se trebate riješiti.

Emotivno, ovo je snažno vrijeme za učinkovito dijeljenje moći u našim odnosima, kao i za izražavanje jačeg intenziteta ili strasti. Danas ćemo biti intuitivni i snalažljivi.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com