HOROSKOP ZA UTORAK, 29. SIJEČNJA Jasnoća i oštrina

Prazan hod Mjeseca imamo od 28. siječnja u 23.38 do 29. siječnja u 15.32, nakon čega će Mjesec ući u znak Strijelca.

Kad Mjesec napušta Škorpiona i ulazi u Strijelca, možemo očekivati da će naše emocije postati pozitivnije. Oslobodimo se intenziteta od posljednjih nekoliko dana. Izbjegavajmo impulzivnost i nemajmo se pokoravati drugima.

U kasnim večernjim satima Merkur će se približiti Suncu u Vodenjaku. Sastat će se na 9. stupnju Vodenjaka i ovo je vrhunac ciklusa, sredina, nešto kao pun Mjesec,  između Sunca i Merkura koji je započeo 27. studenog 2018. godine. Razmislite o tome što ste možda počeli u to vrijeme koje će sad biti osvijetljeno. Najbitnije je da se govori istina. Sad možete dobiti nagrade.

Pošto prazan hod imamo većim djelom dana najbolje je dogovore i pregovore započneti u popodnevnim satima.

Saturn i Neptun u lijepom aspektu obilježit će ovaj tjedan. Ovaj aspekt će biti egzaktan u četvrtak ali ima već sad utjecaj na nas. Sad smo u mogućnosti da svoje snove i vizije unesemo u stvarnost, pod uvjetom da imamo strpljenja.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com