MJESEC U ŠKORPIONU Nešto je dobro, nešto baš i nije…

U nedjelju, 27. kolovoza, Jupiter i Saturn su u sekstilu što je rijetko i vrlo pogodno. Odličan aspekt za početak novog poslovnog tjedna.

Sve što budete isplanirali u nedjelju možete ostvariti u idućem razdoblju. Prate nas odlučnost, uspjeh s nekretninama i rješavanje pravnih poslova.

Bez obzira koliko su Djevice zauzete, one će uvijek pronaći vremena da bi bile sigurne da ste dobili ono što vam je potrebno taj dan.

Trenutno je Mjesec u znaku Škorpiona i to može biti vrlo emocionalno teško vrijeme. Povećana je ljubomora, zavist i ostali negativni osjećaji.  Uglavnom, sada gledamo na emocije  kao na crno-bijeli film.

Vraćanje prošlim ljubavima također nije neobično za vrijeme Mjeseca u Škorpionu.

Seksualnost i senzualnost rastu, naglasak je na snažnim emocijama, a diplomacija i taktika će se znatno smanjiti.

Međutim, ovaj Mjesec u Škorpionu je dobar trenutak za bilo koju zanimaciju koja treba intenzitet i potpunu posvećenost.

Budući je Mjesec u fazi rasta, ovo je pogodno vrijeme za poslove koji su u početnoj fazi i za nove početke.

Ovaj položaj Mjeseca potiče biljke koje donose plod iznad zemlje, kao i šišanje kose kako bi se ubrzao njen rast.

Još jedna mala opaska…

Uvijek kad je Mjesecu u praznom hodu, negativne namjere i loša energija drugih osoba prema nama mogu “otići u prazno” ili mogu biti prekinute. Tijekom tog praznog hoda oni ne mogu učiniti ništa. Eto, ništa nije ni crno ni bijelo, sve se posloži na kraju onako kako je najbolje za nas.

Djevice, ova dva znaka vam najviše donose ravnotežu u život: Rak i Škorpion.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com