HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 31. SIJEČNJA Riješimo se ovisnosti

Mjesec se i dalje nalazi u znaku Strijelca i danas će imati ugodne aspekte s Venerom, Marsom, Jupiterom i Uranom. Ovo je izvrstan dan za putovanja, za odnose i sve aktivnosti i projekte.

Značajni današnji lijepi aspekt između Saturna i Neptuna će biti prvi od tri ove godine (drugi je 18. lipnja i treći 8. studenog). Ovo je jedan od najvažnijih aspekta u 2019. godini. Ovo će biti praktična energija koja dolazi u službi širenja duhovnosti, mašte i vizije. Ako imate bilo kakvu ovisnost (čokolada, kava, alkohol, pušenje itd.) ovo je idealno vrijeme da prekinete te ovisnosti jer imate podršku planeta Saturna.

Karakterizira ga materijalni dobitak koji dolazi iz duhovne potrage ili iz umjetnosti. Sada imamo osjećaj da su naši snovi ostvarivi i možemo izgraditi jaču vjeru i prihvaćanje.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com