HOROSKOP ZA PETAK, 1. VELJAČE Igre moći i dominacije

U kasnim večernjim satima imat ćemo napeti aspekt Marsa i Plutona koji sugerira na pitanje moći i odlučnosti. Ako možete prepoznati nešto što je počelo krajem travnja 2018. godine može vam pomoći da shvatite koje akcije trebate sada poduzeti. Trenutno ćemo željeti imati osjećaj kontrole nad događajima, odnosima ili okolnostima i postat ćemo frustrirani ako ga na bilo koji način nemamo. Naše su želje intenzivne i teško ih je zadovoljiti.

Ako pokušate nešto poduzeti i osjetite neki otpor, nemojte se iznenaditi. Ako postoji nešto iz prošlosti što nije riješeno, moglo bi vas zadržavati. Morate se nositi s tim, na ovaj ili onaj način, ili ćete ostati zaglavljeni.

Mjesec prolazi znakom Jarca  i donosi nam period kad je dobro provesti neko vrijeme sam sa sobom.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com