HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 4. VELJAČE Mladi Mjesec u Vodenjaku

U večernjim satima, u 22.03 imamo mladi Mjesec na 15. stupnju Vodenjaka. Budući će ovaj mlad Mjesec imati samo lijepe aspekte s ostalim planetima (Jupiterom i Merkurom), možemo reći da će ovo biti jedan od najvažnijih povoljnih mlađaka u ovoj godini. Ako nešto započnete sada, to će imati veliku vjerojatnost za uspjeh.

Sve što se tiče prijateljstva, grupnih aktivnosti, grupnih projekta , pokušavanje nečeg novog doći će u fokus. Sada su mogući novi počeci u vezi s bilo kojim od ovih pitanja. Imat ćemo priliku napraviti uzbudljive, progresivne promjene u našim životima.

Što počnete uz pomoć ovog mladog Mjeseca imat ćete pomoć, poticaj i vrata će vam biti otvorena. Pomoći će vam i Jupiter koji uvijek vjeruje u bolje i beskonačne mogućnosti.

U onoj kući  horoskopa gdje se vama nalazi Vodenjak, to će biti područje gdje želite nešto novo započeti. Ako vam je vodenjak u 6. kući onda je ovo vrijeme da započnete s novom prehranom. Ako vam je u 9. kući onda je vrijeme da nešto novo naučite što će vam otvoriti nove horizonte.  Ako je u vašoj 10. kući onda je ovo vrijeme za napredak u karijeri.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Ispeci pa reci...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.