HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 7. VELJAČE Oslobođenje i otpuštanje

Danas imamo vrlo ohrabrujuće aspekte. U večernjim satima ugodan aspekt Merkura i Marsa donosi nam spremnost da djelujemo prema našim idejama i potvrdimo svoja mišljenja. Komunikacija će biti energična, a naš entuzijazam će biti visok.

Razmislite o nekom području vašeg života u kojem ima puno ljutnje i bijesa. Sad je vrijeme da to otpustite, je više ne morate držati taj bijes u sebi.

Ovo je povoljan dan za oslobođenja jer će nas ugodan aspekt Sunca i Jupitera  dodatno inspirirati i nuditi nam osjećaj napretka i mogućnosti. Prepoznat ćemo vlastite talente i sad smo spremni to iskoristiti. Ovo je vrijeme za suradnju.

Dok je Mjesec još u Ribama, osjećat ćemo se mekšim, prilagodljivijim, tolerantnijim i osjetljivijim nego inače.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com