HOROSKOP ZA PETAK, 8. VELJAČE Vikend idealan za akciju

Prazan hod imamo skoro cijeli dan, sve do 15.33 nakon čega će Mjesec ući u znak Ovna. Ovaj Mjesec u Ovnu je puno odlučniji nego Mjesec u Ribama. Ovo je vatrena, ponekad nestrpljiva i pionirska pozicija Mjeseca. Sad tražimo nov početak i brzo se oslobađamo prošlosti.

Tijekom naredna dva dana možemo osjetiti potrebu da započnemo nešto novo. Svi ćemo biti aktivnije kad je Mjesec u Ovnu. Prihvatit ćemo izazove, biti konkurenti, preuzimati rizike i dokazivati nešto sebi.

Koristite ovu energiju za fizičku aktivnost. Trčanje, vožnja biciklom, skijanje ili plivanje je nešto što će osloboditi negativnu energiju u vama. Što god učinili s ovom energijom viška najbolje je da činite to sami.

Ovo nije vrijeme za romantiku nego za izravnu strastvenu razmjenu.

Sve što želite započeti danas, najbolje je poslije praznog hoda, a prije toga bavite se završavanjem poslova.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com